Ο τροπαιούχος «Κρέπας» μίλησε στο {TS} για τον τίτλο, το μέλλον, το θρίλερ για τον πρωταθλητή Κύπρου και πρόβλεψε το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου

Ο τροπαιούχος «Κρέπας» μίλησε στο {TS} για τον τίτλο, το μέλλον, το θρίλερ για τον πρωταθλητή Κύπρου και πρόβλεψε το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Στέλιος Δημητρίου, (γνωστός με το ψευδώνυμο «Κρέπας»), από το περασμένο Σάββατο είναι πρωταθλητής με τη Σεν Μίρρεν.

Ο Στέλιος Δημητρίου πέρσι εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας του Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.  Είχε σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας ένα λιθαράκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Themasports.com επικοινώνησε με τον διεθνή μας Κύπριο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρχικά μας τόνισε για το πως νιώθει για αυτόν τον τίτλο που κατέκτησε με την ομάδα της Σεν Μίρρεν.

«Νιώθω πολύ περήφανος για την άνοδο και το πρωτάθλημα της Σεν Μίρρεν.  Είναι μεγάλος άθλος, αν σκεφτείς ότι πέρσι τον Ιανουάριο όταν ήρθα παλεύαμε για παραμονή και 14 μήνες μετά κερδίζουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο.  Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε κερδίσει, αλλά ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα με την καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση, με το αποτέλεσμα να έχει φανεί στο τέλος».

Κληθείς ο Στέλιος Δημητρίου να μας σχολιάσει τη δική του παρουσία μας είπε «Τη δική μου παρουσία την θεωρώ επιτυχημένη.  Έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια στη σεζόν.  Υπήρχαν κάποια διαστήματα προς το τέλος που έμεινα στον πάγκο.  Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όταν είσαι σε μία ομάδα που υπάρχει ο ανταγωνιστμός και κάνει πρωταθλητισμό».

Ερωτηθείς για το μέλλον του παρατήρησε «Έχουμε άλλους τρεις αγώνες πριν το τέλος της σεζόν.  Στόχος μου είναι να απολαύσω τη στιγμή και μετά θα αποφασίσω για το μέλλον.  Υπάρχει η προοπτική να συνεχίσω στη Σεν Μίρρεν, αλλά είναι νωρίς και θα μελετήσω με τον μάνατζερ μου τις άλλες προοπτικές που υπάρχουν.  Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αφού τελειώσουν τα πρωταθλήματα.

Ζητήσαμε από τον Στέλιο Δημητρίου να μας δώσει τις δικές του απόψεις και για το φετινό κυπριακό πρωτάθλημα… «Για το κυπριακό πρωτάθλημα θεωρώ μέχρι στιγμής καλύτερη ομάδα τον Απόλλωνα, αλλά δεν μπορείς να ξεγράψεις τον ΑΠΟΕΛ.  Βλέπω θρίλερ μέχρι την τελευταία αγωνιστική.  Για τον θεσμό του κυπέλλου βλέπω τελικό Απόλλων – ΑΠΟΕΛ.  Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι, δύσκολα μπορείς να προβλέψεις νικητή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE